Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Surat Cinta Keempat From Him :)


haluu haluu . nana is back . rinduu nana ta ? haha tauu daa . mesty tak kan . tape laa . ;) . nieyh nana na cte sal surat yang keempat yang si dye bagy kat nana . surat nieyhh dye bagy due minggu lepas tapy baru berkesempatan na update ray nieyhh . hehe . ;) . laii laii . maii bace same same :D 
WARNING !! ENTRY KALI NIEYH AGAX PANJANG SIKIT YEE . HOPE KORG SUDI BACE CMPAY ABES KEYHH :)
Assalamualaikum sayang , hakhakhak .....
Selamat pagi sayang , selamat tengah hari sayang , selamat petang sayang dan selamat malam sayang . Wah wah rindu i ea ? Huhu sanggop budax bucuxx ny datang Kajang . Ta malu datang tempat orang ! Wexx sebox jea na jumpe , rindu la apela . Hehe tade la i gurau jea pon ngan u . Hakhak ny surat i yang ke berape ny ? Ase can da lebyh 100 lah . Jumpe jea tasah tanax surat kan ? Berjangkit lah tuhh ngan penyakit misteri i . (Hehe malu malu ><) . Hee kalo u dapat surat cinte ny maknenya ny first tyme kite jumpe kan dalam taun ny ? Pas ny tgox la ea cuti Hari Raya Cina kea , i pulax turun KL kite celebrate Chinese New Year same same . U pakai cheongsam auw sayang ? Hikhik ta dapat bayangkan kalo u pakai bende uhh :D mesty comey and sexy ... :-P

Na tau somethink tak ? Tady kan 2 saat yang lalu i kentut dalam seluar . Haha bucux . I letax surat ny kat bontot i bia u bau aroma yang menyegarkan . Hehe nakal kan ! Hmmm syg ... I hope sangat u dapat tahan dengan kenakalan i y maybe kadang kadang selalu menguji tahap kesabaran u . Tahan ea ? Tahan ? I cume berharap u dapat tahan jea . Itu sahaja ! Maybe awex i sebelum ny tinggalkan i sebab bende ny la kott , hope dengan u tak :-( . Serius kott hari pertama i text u , kenal ngan u i da mule takot sangat kehilangan u . Itu tyme mule mule , cube u pikir bile da lame lame ? Hmmmm perasaan takot kehilangan u makin bertambah tauu sebab dary hari ke hari i akan bertambah sayang pada u :-) . I tauu y u pon takot kehilangan i , i dapat ase hati n perasaan u tyme i uji u dulu ( atototo cian dye tyme tuhh :P ) . Tapy u jangan isauu ujian ujian tuhh hanya ujian semate mate bukan btol btol auu and i janji ngan u i takkan buat u cmtuh agy . Itu hanya sekaly dalam setahun , so ? tahun depan akan ada ujian y lebyh dahsyat agy okey syg ? Hakhak yeay yeay dapat buli dye , suke suke :D

ILOVEYOU INEEDYOU IMISSYOU SO MUCH VERY MUCH KOKO KRUNCH :D DONT LEAVE ME OKEY ? MUAHH <3<3

U , tahun ny kita amikexam besar kann ? Huhu i takot la nervous gile seriusly i ta ready agy . I ase pon maybe u ta ready agy . Tp u kan pandai tayah study pon boleh dapat A+ bkan mcam i kan . Hukhuk :'( . Btw ! Tgox la SPM nanty i akan kalahkan u , tewaskan u secukup cukup nya . Haa sebab i tanax time hukumab KEJAM u and i nak buktikan lelaki lebyh hebat daripada perempuan , bukan perempuan lebyh hebat dari lelaki ! Hehehe tapi kalo i kalah ??? Alaaa ... I tanax hukuman auw ? Cian i . Hee hope nty u tarik blic hukuman KEJAM tuhh . Huhu pastuhh lepas da dpt result kte kawen okey syg ? ( ehhh jao nye husbend u ny pk ) Bukan bukan ! Pas SPM kite masuk UNIVERSITI okey ? Hmmmm tapy msti kene laen laen universiti kan ? U amex subjex laen , i laen . Nanty mesty kte jarang jumpe . Dah la u kata , u nak amik UNIVERSITI y jaoh jaoh . Hukhuk i cume takot u curang and berubah hati jea syg bukan ape . Tapy tape i yakin ngan u y u seorang wanita seorang wife y setia :-) . Macam ape y u cakap , bia lah kite senag same same , susah same same , heppy same same , saket same same , berjaya same same kalau boleh semua i nak same . Mandy same same , tydo same same , berak same same , makan same same , study same same , nanges same same .  SENANG CITE SEMUANYA YANG KITA LALUI SEMUANYA BERSAMA SAMA . Kita bina kenangan terindah bersama sama (^_^) . Syg , i happy sangat dengan u tauu , kalo ta ada u la kann i ase hidup i tak seheppy ini tak seindah ini . U lah pelengkap dalam hidup i . Tanpa diri u i ase i tak lengkap . U da byak ajar i erti kasih sayang , kejujuran , keikhlasan , pengorbanan , perjuangan , percintaan dan dalam hal pelajaran . Tak sie sie i dapat wife "pembimbing rakan sebaya" y sentiasa nasihat i ke arah kebaikan dan mencegah keburukan . Terima kaseh sgt sgt syg . Huhu tyme i tulis surat ny seriusly i nga ngantok seriusly i nga saket kaki i nga tade idea . Tapi i pakse jugax  buat ayat untuk lengkapkan surat ny :-) :-) :-)

Nana , Iwan sayang sangat sangat Nana . Nana pon mesti sayang kat Iwan sangat sangat kan ? Hehe time kaseh Nana sebab sanggop sayang Iwan yang maybe lebih banyak kekurangan dari kelebihan . Nana , Nana betol kan syg Iwan ? Nana betolkan Nana tak tinggalkan Iwan ? Nana janji kan takkan tinggalkan Iwan curang ngan Iwan ? Iwan harap Nana pegang semua janji Nana tuhh sebab Iwan pon pegang semua janji Iwan kat Nana sebelum ny . Iwan akan tunaikan hanya kerana Nana . Sebab Iwan ter ter ter terlalu sayang kat Nana , Iwan ter ter teramat cintakan Nana dan Iwan ter ter ter terlebih mahu kan Nana sebab Nana lah segala galanya bagi Iwan . Nana ibarat jantung Iwan nyawa Iwan . Kalau tiada Nana mati la Iwan :'( . ILOVEYOUSOMUCH NANA . Muahhh kat pipi Nana yang sangat sangat tembam uhh . Hee ase maw picit dup dup pipi dye kuat kuat . Atototo comey sgt sgt sayang . Geram ! Nana jangan nakal nakal auw , jangan gedix gedix auu nak buat "hal" ngan Iwan ( cehh diri sendiri tak pk ==" ) Hikhik . Iwan harap nnty Nana msuk kawad n merentas desa , Nana buat y terbaex okey tox Iwan ? Deal ? Kalo menang , Iwan na minta smethink ? Iwan na medal n piala y Nana menang uhh bgy Iwan k ? Iwan na simpan . Iwan doakan Nana menang . Hehehe Amin :-) . Haa tapy nanty msty Nana bzy je kan ? Ny yang tak best ! Tape Iwan paham . Nana jangan lupe Iwan auu . Tyme nga lari uhh Nana bayangkan sape y champion akan dapat Iwan .. Hehe klo org laen menang dyorg Iwan punye ( hope y lawa lawa , hikhik :D ) . Kalo tanax dyorg jd milik Iwan , Nana kene menang okey Nana sayang ? Muahh mehh siny skit na kasi dye semangat Muahhhhh buat yang terbaex . Do the best ! Go Nana go ! Iwan sentiasa sokong Nana dary belakang sebab Nana la yang Iwan syg auw . Kaky uhh jgan lupe jage jgax . Hehe bertambah hitam la wife ny nanty . Cam keling dahh . Wexx =P . Btw Iwan tetap SAYANG NANA SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT . MMUAAHH TOXX DYE <3<3 ^_^ ^_^ ^_^ SAAAAYANNGGGG AWAK SANGAT SANGAT <3 <3 ^_^

Umur : 17 tahun  Hobi : tacink , nges , kuat jeles  Cita-2 : polis :D  Bf : khairul ikhwan  Anak : tiada =P  
Yuliyana budaxx gemoxx budaxx comeyy y nakal tetapi hati dye sgtsgt baik . itulah isteri saya ^_^

Iwan rasa surat ny da mcam bukan surat dahh , dah macam karangan BM ny . Hee bia la asalkan Iwan puas dapat luahkan ape yang Iwan pendam and now Nana da tauu . Good gurl =P . Tangan Iwan da kebas da ny , da peluh peluh da ny dah ase cam nak patah da ny . So ? Iwan na tutup surat ini dengan :-

IWAN <3 NANA <3 IWAN <3 NANA <3 IWAN FOREVER ...

Nana oh Nana
Iwan oh Iwan
Nana syg Iwan
Nana syg Iwan
Iwan rindu Nana
Iwan rindu Nana
Nana perlukan Iwan 
Iwan perlukan Nana
Nana kiss Iwan
Iwan kiss Nana 
Nana gelak Iwan gelak
Iwan senyum Nana senyum
Iwan heppy Nana heppy
TIBE TIBE SATU MALAPETAKA TIBA !!
Nana menanges kecewa
Iwan turut serta 
Nana Iwan berduka bersama
Iwan bertanya ape masalahnya ?
Nana berkata tiada apa !!
Iwan bertanye Nana dengan memaksa
Nana beri jawapan y sama
Iwan kecewa
Nana berduka
Iwan bertanya untuk kali kedua
Nana jwb " Awak jgan tinggalkan saya "
Iwan berkata " tinggalkan awak ?! tak la na gy mana ? "
Nana membalas " pergi dari hdup saya "
Iwan berkata " iwan sayang nana " sambil mengeluarkan ayat cinta
Nana cair dengan ayat cinta , dye terus senyum ceria
Iwan tersenyum gembira dapat memujuk buah hatinya
Nana dan Iwan bahagia selamanya ^_^ ^_^

Inilah drama cinta antara 2 mahluk y berbeza bernama manusia 
Cinta itu adalah drama , adalah bahagia , adalah ceria untuk selamanya ... :-)

Only yuliyana bt. ayob in khairul ikhwan b. abd rani heart <3<3

from your prince : khairul ikhwan
to my princess : nana lyna ^_^
ikhlas dari hati saya 
assalamualaikum






Terima kaseh kerana sudi membaca . Suke ? LIKE okeyh ^_^

4 orang mauu tauu secrett saye:

Shafiq Hashim said...

Panjangnya Entry...Selamat Berblog..

Nana_Lyna said...

hehe . panjang kan ? selamat berblog juga :)

fie :p said...

wah . taniah . bole jea kwan . fie tak kesah . fie dah tak syg dya mugkin hnya sebagai kwan . tak lebih . bagus lah dy dah bahagia . fie turut senang tengok dy bahagia bersama nana . nana pandai jaga dya . bgus , dia memang suke bagi surat , menarik . tapi dulu dia tak seromentik mcm sekarang . jeles fie . haha . fie selalu doa kan kebahgiaan korang :)

Nana_Lyna said...

thanx fie . alhamdulillah kami okeyhh jee . haha romentix kee dye ? tak pun laa . tamo jeless keyhh . fie pun boleyhh dapat yang lbeyh baex dary iwan kan . thanx sbb doakan ktorng . nana pun doa kan fie selalu bahagia and dapat cary boy boleyhh sayang fie spenohh aty keyhh :)