Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Keliruu ?????!!!!



haluu haluu . ape khabar all my readers ? hope korng sehat sehat jee . hukhuk nana ade story sad nakk cite nieyhh :'( . uhmm nana nan iwann skunk dahh takde pape . nana gado besa nan dye . nana sdeyhh :'( . nana sdeyhh sgt nan pangai dye . nana dahh betol betol sayang kann dye , setia nan dye , pecaye kan dye , tapy ape dye buat kat nana ? dye kcewa kan nana dye hancor kan aty nana . sakett sangat rase nyee ! :'( . sume bemula sejakk dye ade adekk adekk angkat . ya Allah mungkin korg akan kate nana telalu cemburu tapy kalo dahh adekk angkat dye tuhh salu text nana sbb nakk cary iwan , mintak no iwan , cakap miss miss laa bagai sape yangg takk marahh kann ? nana mmg marahh sumpah rimas gile nan adek angkat dye uhh salu sangat text nana . okeyhh nana dahh bengang nana bagy jee laa no iwan then nan ckap jgan text nana agy n tanye pasal iwan . tbe plakk dye nak sound nana , cakap nana tak hormat dye sebagai junior ! perghhh mmg tambah berapi api laa kann . nana ckap elok elok nan dye tbe nak sound sound nana pulakk kann . mmg street nana sent text kat iwan mintak BREAK ! humm nta laa maybe bukan 100% salah iwan pasal bende nieyhh . tapy if dye takk layan gurl laen if dye takde adekk adekk angkat sume nieyh takkan jady :'(
sejak ary kejadian campay skunk dahh lebeyhh kurang seminggu tiap tiap ary dye pujok nana , nak besame nan nana balekk . tapy nana keliru nakk terime dye balekk or takk . nana dahh tawar aty nan dye tapy dalam aty nana yang paling dalam nana masih sgtsgt sayang kan dye . nana tak tauu nak buat ape skunk ? nana keliru nan perasaan sendiri . dahh macam macam ayat dahh dye kua kann tokk pujok nana , teharu punn ade bile dye text nana pujok , janji takkan buat agy ,sumpah sume tapy aty nana keras . ayat yang dye bagy tak  mampu cairkan aty nana :'( . nana taktauu nakk buat ape skunk . nana sangat sangat keliru . :'(
jujor dary hati nana mmg maseh sgt sayang kan dye tapy uhmmm nta laa . hanye tuhan jee yang tahu cam mane perasaan nana skunk . humm korng tolong nana ? ape patut nana buat ? patot kee nana time dye balekk ? =(


Terima kaseh kerana sudi membaca . Suke ? LIKE okeyh ^_^

4 orang mauu tauu secrett saye:

Anonymous said...

Just be patient nana. Klau aku ada pakwe yg ada adk angkt cm tu aku geram gak. Klau nana still syg dia lgi, tak slah klau nana terima dia balik kan.

Nana_Lyna said...

@Anonymous mmg nana hanye mmpu besaba . sape yang tak bengang kann klo cam tuhh . nana mmg maseh sayang dye . tapy insya-Allah if tebukak haty nana akan time dye balekk ;)

Anonymous said...

I will pray for both of you ;)

Nana_Lyna said...

@Anonymous terima kasehh ekk . ;)